Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 όπου και μεγάλωσε. Αποφοίτησε το 1989 από το 1ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου. Σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κατά το χρονικό διάστημα 1990-1995 απ’ όπου αποφοίτησε ολοκληρώνοντας τις σπουδές του χωρίς καθυστέρηση.

Έχοντας την ανάγκη για επιπλέον επιμόρφωση και περαιτέρω εξειδίκευση εισήχθη μετά από κατατακτήριες εξετάσεις στο 2ο έτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Προσπαθώντας να «παντρέψει» τις δύο επιστήμες και να εξειδικευτεί στις υπηρεσίες που αφορούν την στοματική υγιεινή, την χειρουργική στόματος και τις οδοντιατρικές επεμβάσεις στα κατοικίδια ζώα παρακολούθησε έως το 5ο έτος της σχολής (θεωρητικά μαθήματα και εργαστήρια) όπου τις προσάρμοσε στην αρχική του σπουδή.

Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία από το 1996 έως το τέλος του 1997 στο Γ’ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, όπου μαζί με στρατιωτικούς κτηνιάτρους είχε την επιμέλεια όλων των στρατιωτικών και αστυνομικών σκύλων της Β.ΕΛΛΑΔΟΣ και την εκτροφή ή αναπαραγωγή των πρώτων ελληνικών σκύλων εργασίας-φύλαξης.

Στη συνέχεια εργάστηκε για ένα έτος ως υπεύθυνος κτηνίατρος σε Κτηνιατρική Κλινική στα νότια προάστια.

Το 1998 ξεκίνησε την δική του κλινική όπου αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στην υπηρεσία του λειτουργήματος που επέλεξε και μαζί με τους συνεργάτες του προσπαθεί διαρκώς για την εξέλιξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Παρακολουθεί με συνέπεια όλες τις επιστημονικές εξελίξεις για επικαιροποίηση των γνώσεων του μέσω της συμμετοχής του σε επιστημονικά συνέδρια (πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια) και σεμινάρια επιμόρφωσης που διεξάγονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Μερικά από τα σημαντικότερα είναι:

  • Παγκόσμιο αναισθησιολογίας μικρών ζώων 2002
  • Παγκόσμιο ορθοπαιδικής κ τραυματιολογίας 2004 (Μόναχο)
  • Παγκόσμιο ορθοπαιδικής κ τραυματιολογίας 2006 (Μόναχο)
  • Χειρουργικές παθήσεις γονάτων 2006 (Αθήνα)
  • Web Labs υπερηχοτομογραφίας κοιλίας 2007
  • Παγκόσμιο ορθοπαιδικής κ τραυματιολογίας 2010 (Μπολωνία)
  • 20ο Παγκόσμιο συνέδριο οδοντιατρικής