Ομάδα Κλινικής

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 όπου και μεγάλωσε. Αποφοίτησε το 1989 από το 1ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου. Σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κατά το χρονικό διάστημα 1990-1995, απ’ όπου αποφοίτησε ολοκληρώνοντας τις σπουδές του.

Έχοντας την ανάγκη για επιπλέον επιμόρφωση και περαιτέρω εξειδίκευση εισήχθη μετά από κατατακτήριες εξετάσεις στο 2ο έτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Με στόχο να εξειδικευτεί στις υπηρεσίες που αφορούν την στοματική υγιεινή, την χειρουργική στόματος και τις οδοντιατρικές επεμβάσεις στα κατοικίδια ζώα παρακολούθησε έως το 5ο έτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Π.Α. (θεωρητικά μαθήματα και εργαστήρια) όπου τις προσάρμοσε στην αρχική του σπουδή.

Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία από το 1996 έως το τέλος του 1997 στο Γ’ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, όπου μαζί με στρατιωτικούς κτηνιάτρους είχε την επιμέλεια όλων των στρατιωτικών και αστυνομικών σκύλων της Β.ΕΛΛΑΔΟΣ και την εκτροφή ή αναπαραγωγή των πρώτων ελληνικών σκύλων εργασίας-φύλαξης.

Στη συνέχεια εργάστηκε για ένα έτος ως υπεύθυνος κτηνίατρος σε Κτηνιατρική Κλινική στα νότια προάστια.

Το 1998 ξεκίνησε την δική του κλινική. Εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση οδοντιατρικών και γναθοχειρουργικών περιστατικών. Είναι Μέλος του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Κτηνιατρικής Οδοντιατρικής EVDS.

Παρακολουθεί με συνέπεια όλες τις επιστημονικές εξελίξεις για επικαιροποίηση των γνώσεων του μέσω της συμμετοχής του σε επιστημονικά συνέδρια (πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια) και σεμινάρια επιμόρφωσης που διεξάγονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Ομάδα Κλινικής

ΚΟΚΚΩΝΗ ΕΛΕΑΝΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, απ’ όπου αποφοίτησε το 2010. Εργάστηκε ως κτηνίατρος σε κτηνιατρική κλινική στη Νίκαια, κατά το χρονικό διάστημα 2010-2012 και σε κτηνιατρείο στον Μαραθώνα κατά το χρονικό διάστημα 2012-2015. Από τότε έως σήμερα ανήκει στην ιατρική ομάδα της κλινικής.

Έχει ως ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εσωτερική παθολογία των ζώων συντροφιάς. Παρακολουθεί επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια για την συνεχή επιμόρφωση της.

Ομάδα Κλινικής

ΒΑΡΘΑΞΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2013 από το Τμήμα Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στα Κ9 σκυλιά συνοδείας του στρατού ξηράς. Από 2015 εργάζεται ως κτηνίατρος. Από το 2018 έως σήμερα ανήκει στην ιατρική ομάδα της κλινικής. Το 2020 μετεκπαιδεύτηκε στην ιατρική του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα μεταβολικών νοσημάτων (MSc).

Ασχολείται ιδιαίτερα με την ορθοπεδική και νευρολογική αποκατάσταση των ζώων συντροφιάς Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και κτηνιατρικών συνεδρίων και κατέχει τίτλους εξειδικευμένων επαγγελματικών γνώσεων του τομέα Διοίκησης, Οικονομίας και Νομικής.

Ομάδα Κλινικής

ΧΡΥΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από το 2014 απασχολήθηκε στα πλαίσια πρακτικής άσκησης σε κτηνιατρεία στην Πάτρα και την Αθήνα. Κατά το χρονικό διάστημα 2018 έως το 2022 εργάστηκε ως κτηνίατρος με πλήρη απασχόληση σε κτηνιατρικές κλινικές στην Αττική. Από τον Μαϊο του 2022 έως σήμερα ανήκει στην ιατρική ομάδα της κλινικής.

Με την ενασχόληση της με την παθολογία και την χειρουργική ζώων συντροφιάς σε κλινικές και κτηνιατρεία και τη συνεχή επιμόρφωση της μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες διαχείρησης των κλινικών περιστατικών.

Ομάδα Κλινικής

ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Αποφοίτησε το 1992 από το 2ο Λύκειο Αλίμου. Εργάστηκε από το 1993 έως το 2012 σε εταιρεία στον τομέα της προώθησης προϊόντων ως υπεύθυνη τμήματος προσωπικού. Το 2014 προστέθηκε στο δυναμικό της κλινικής με καθήκοντα γραμματειακής υποστήριξης. Η φιλοζωία της σε συνδυασμό με την καθημερινή τριβή με περιστατικά και την σχετική επιμόρφωση, την οδήγησε στην απασχόληση της ως φροντιστής ζώων.

Έως σήμερα απασχολείται ως νοσηλευτικό προσωπικό.